Topp 3 listor

Topp 3 tatueringar jag nog inte kan tänka mig

3. Ryggtavla i all ära… men ja.

2.En klassiker? Underarmsfittan, den är svår att bära upp.

1. Allt är bara så fel så jag kan inte riktigt formulera mig korrekt.


Topp 3 Louis CK moments

3. Vad man får om man bara blandar en massa sjuka saker och slänger in Hitler.


2. Is this gay?

1. Barn säger ingenting viktigt… alls


Topp 3 Family Guy-klipp på tub

Den här listan tillägnar jag någon som gillar den här familjen, antagligen lite mer än vad jag gör faktiskt.

3: En scen som antagligen förklarar serien bäst. Men som också blir sjukt mycket roligare när man sett avsnittet. Utdraget, sjukt, irriterande, otroligt jätteroligt.

2: Detta har antagligen något att göra med att jag är förälskad i mustasch-fenomenet och faktiskt tror att den pondus som sitter i en mustasch inte har några gränser. Förmågan att kunna tala italienska kommer antagligen med mustaschen.

1: Det här är vad man brukar kalla epic i dundercoola kretsar i amerikanska röka på-filmer. HHAhahahahahahahahahaha! han har gjort hål i grodan!! HAhahahaha! Jag har sett den så många gånger, men jag skrattar fortfarande varje gång. Det är humor.


Topp 3 Flip-Out Remixer

Jag känner mig mikronistalgisk och inleder ”topp 3 listor” sidan med en topp 3 Flip – Out Remixer.

3:Bryter egentligen lite mot den rubrikens ramar och lagar. Men det är något av en remix och den är framförallt sjukt sevärd. Det handlar om kyrka, besatthet och underligt beteende (även om både kyrklighet och besatthet också går under underliga beteenden). Ett tips är att lägga märke till killen som bestämt sitter kvar i sin stol och vägrar ansluta till den andra när det börjar flippa ut helt. Han är stark och mår antagligen väldigt dåligt.

2: Den här hör hemma på den här listan. Den här tycker jag är så söt. Ja, den unge pojken har damp, men jag kan inte hjälpa att känna med honom för det. Han har önskat sig N64 men trodde antagligen inte att det var möjligt. Sen ligger det där. Klart man får lite damp. Remixen är kort och konkret.

1: Förlåt, jag kan inte hjälpa det. Jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag faktiskt gör. Den har så många bottnar. Bill frammstår som någon form av mediamonster och jag inser nu att uppläsning av nyheter är på dödligt allvar. Sen är låten bra, jag gillar den skarpt. Så den hör hemma på första plats i min Flip-Out Remixer. Varsågoda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: